Blog

a něco málo z pořádaných akcí...

Svatební sezóna 2023 zahájena

Nejvyšší čas s předstihem rezervovat termín na Vaši svatební veselku. Neváhejte a rezervujte dokud je ještě volno :-)...

 IV.sraz Czech BMW E39 Community

I přes koronavirové šílenosti jsme se opět zůčastnili srazu jako každý rok... Komplet info u kluků co přádají sraz.

Retrofotky opět na srazu - III. sraz Czech BMW E39 Community

Krásný článek od organizátorů srazu s poděkováním partnerům, odkaz na článek ZDE

Perfektní sraz v Jedovnicích

"retrofoťák cvakal o sto šest"

V řadě již třetí sraz BMW e39 nebo-li BMW páté řady v Jedovnicích pořádaný FB skupinou Czech BMW e39 community v čele s největším fanouškem BMW, kterého známe Martinem Mančínym. Tak jako v minulých letech jsme se i letos stali hrdým sponzorem této akce. Na srazu jsme měli retrofotografa a retrofotografku, kteří celý den rozdávali radost v podobě krásných retrofotofrafií z našich foťáků

Tombola hurááááá...

Samozřejmě nemohla chybět tombola, na kterou se každý těší a kdo říká, že ne tak pěkně kecá. Do té jsme věnovali tři poukazi na víkendové vypůjčení našeho foťáku ZADARA.

Pořádáte li podobnou akci a chcete na ní mít svého retrofotografa, který zvěční Vaše chvíle neváhejte a kontaktujte nás nebo si fotoaparát půjčte sami a podlehněte tak kouzlu jménem "polaroid".

Pozvánka na sraz community BMW 5 e39

Již podruhé jsme se stali partnerem srazu BMW páté generace s označením e39. Těšit se můžete na spoustu vymazlených kár a pro registrované máme fotografii na místě ZDARMA. Oficiální stránky srazu a více informací https://e39comm.cz.

Myslíš, že to bude nuda? V žádným případě ne...

Beseda a autogramiáda knihy Můj spurt Ján Svorada

PAN cyklista...

Knihu můžete zakoupit na eshopu nebo přímo na místě a nechat si ji podepsat. Pro ty z Vás kdo budete chtít bude na místě také náš retrofotograf, který Vám vytvoří věčnou památu na tento okamžik, v podobě fotografie.

Srdečně Vás zveme na autogramiádu knihy Můj spurt - Ján Svorada, která se uskuteční 15.11. v prodejně KOLA SVORADA na ulici Heršpická 7.

Bude pro Vás připravena beseda s Jánem Svoradou a drobné občerstvení. Vstupné zdarma.

Šplouchá ti na maják?

...pusť to k vodě


Pusť svoji práci k vodě a pujč si od nás Polaroid. Třeba na nezapomenutelnou dovolenou na písečné pláži, kde můžeš blejsknout třebáá, no třeba maják :-).


P.S. kdo nám na email pošle fotku majáku, má od nás víkendové půjčení fotoaparátu ZDARMA...


Jsi svědek na svatbě a nevíš co s programem?

Půjč si náš Polaroid, vyrob album hostů a budeš coool...

Nevíš co s programem na svatbě? Je to jednoduché. Stačí si koupit a nebo ještě lépe pokud chceš být originální vyrobit pěkné fotoalbum, kam následně nalepíš vybarvené fotografie a necháš příchozí hosty svatební hostiny napsat pěkné věnování novomanželům. 

Tak hupky dupky do papíráku a hlavně do retrofotografie pro Polaroid, kterým nafotíš ty krásné fotky...


Ohlednutí za srazem  

"perfektní sobotní srázek"

Těšíme se na Vás v Jedovnicích na sraze zase za rok. Vaše Retrofotografie

Pořádáte li podobnou akci a chcete na ní mít svého retrofotografa, který zvěční Vaše chvíle neváhejte a kontaktujte nás nebo si fotoaparát půjčte sami a podlehněte tak kouzlu jménem "polaroid".

Vydařená akce se spoustou krásných etřicetdevítek (e39), dobrého jídla, pití a dobré nálady. Na sraz dorazilo přes 90 registrovaných účastníků a další desítky dojeli jen tak ukázat své plechové mazlíky. Náš fotograf zde fotil o sto šest a kouzlil úsměvy na tvářích hrdých majitelů těchto ikonických BMW. Bohatý celodenní program obohatila tombola s desítkami zajímavých cen včetně pěti dárkových poukazů od Retrofotografie.cz na víkendové zapůjčení fotoaparátu ZDARMA.

sraz BMW E39 community

Stali jsme se partnery 2.srazu 

Retrofotografie.cz se stal partnerem již druhého srazu vlastníků vozů BMW řady 5 generace E39 (1995 - 2003). V Brně založená skupina Czech BMW E39 Community vznikla  jako volné sdružení majitelů automobilů BMW řady 5 generace E39 s cílem sdílet své zkušenosti při údržbě vozů, jež svého času patřily mezi nejlepší na světě. Druhý sraz se uskutěční, tak jako minulý rok, v autokempu v Jednovnicích 15. - 17. června 2018. 

Ať jste majitelem e39 nebo ne všichni jste na akci vítáni. Bude toho spoustu zajímavého k vidění. Více info: https://e39comm.cz

Pro registrované jsme do tomboly věnovali pět poukazů na víkendové zapůjčení fotoaparátu ZDARMA.

Ohlednutí za slavnostním otevřením

cykloprodejny Specialized KOLA SVORADA

Prodejna doslova napěchována hosty a různými ikonami českého sportu jako jsou běžkařka Kateřina Neumannová, vítěz několika etap na Tour de France Ján Svorada, profesionální cyklista Jan Bárta nebo třeba dráhový cyklista a král cyklistiky pro rok 2017 Tomáš Bábek.

Rauty plné tak oblíbených řízků a bramborového salátu, chlebíčků, brambůrek a jiných parádiček doplňoval opět náš retrofotograf a kdo chtěl, získal fotografii s některým s pozvaných sportovních hostů.

Slavnostní otevření Specialized Brand Store

cyklo prodejny KOLA SVORADA

Chtěli by jste retrofotku se zlatou olympijskou medailistkou Kateřinou Neumannovou nebo s Králem cyklistiky Tomášem Bábkem doplněnou podpisem a co takhle s legendárním cyklistou Jánem SVORADOU? Zastavte se dnes 15.3. na slavnostní otevření cyklistické prodejny Specialized KOLA SVORADA na ulici Heršpická 7, kde dnes budeme retrofotit :-).

Kdysi dávno, byl jednou jeden...

kluk a ten se jmenoval Patrik. Chtěl si udělat radost  a tak si koupil starý originální fotoaparát Polaroid Spectra System  z roku 1986 (kterým fotil třeba i malý Kevin v super bijáku: Sám doma). Fotil foťákem všude kudy chodil a všem se fotky strašně líbily. Polaroid měl takový úspěch, že kdyby ho půjčil každému komu vykouzlil nostalgický výraz na tváři, ufotil by se k smrti.

Chtěl jsem, aby si každý mohl vytvořit nezapomenutelné vzpomínky na svoje okamžiky, a tak jsem pro Vás vybudoval půjčovnu Polaroidů. 

KONEC a teď řekněte: "sýr" Kevin už to mačká...